Imate logotip za vaše podjetje?

Za odgovor kliknite spodaj.

Ne nimam logotipa. Kaj lahko naredim? Preden se bomo lotili česarkoli vam bomo oblikovali logotip. Logotip pove kdo ste in kaj vaše podjetje počne. Na tak način bodo ljudje prepoznali vaše podjetje ali blagovno znamko. Tukaj si lahko ogledate postopek in cenik oblikovanja logotipov.

Da, imam logotip. V večini primerov bomo uporabili obstoječi logotip za nadaljnje oblikovanje. Po dogovoru s stranko se je možno dogovoriti o morebitni spremembi logotipa.

OBLIKOVANJE

Celostna grafična podoba je skupek tiskovin, ki jih podjetje potrebuje za urejeno poslovanje. Te tiskovine so vizitka, dopisni list in kuverta. Za dovršen izgled je predhodno potrebno imeti logotip. Logotip pove kdo ste in kaj vaše podjetje počne. Na tak način bodo ljudje prepoznali vaše podjetje ali blagovno znamko. Za profesionalen prvi vtis je dobro imeti estetsko, enostavno in zanimivo celostno grafično podobo.

V podjetju imamo dolgoletne izkušnje na tem področju, zato vam zagotavljamo, da bodo vsi elementi celostne grafične podobe tudi v tiskani obliki izgledali profesionalno. Poleg oblikovanja celostne grafične podobe vam oblikujemo tudi druge tiskovine, kot na primer letake, zgibanke, plakate, nalepke, itd.

CENIK OBLIKOVANJA

Cene oblikovanja so informativne in veljajo samo v primeru, da se izdelki tiskajo pri nas.

Kuverte

V ceno je vključena priprava osnutka za kuverte v velikostih amerikanka, C5, C4, (po želji tudi za ostale kuverte v ponudbi). Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka. Cena ne zajema oblikovanje logotipa.

Cena: Brezplačno

Vizitke

V ceno je vključena priprava osnutka za vizitke ene izbrane velikosti. Oblikovanje zajema enostransko ali obojestransko oblikovanje. Sprememba podatkov na vizitkah za različne osebe je brezplačna. Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka.

Cena: 15,00 eur + ddv

Dopisni listi

V ceno je vključenoa priprava osnutka dopisnega lista. Oblikovanje zajema enostransko ali obojestransko oblikovanje. Cena ne zajema oblikovanje logotipa. Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka.

Cena: 15,00 € + ddv

Celostna podoba tiskovin

V ceno je vključena priprava osnutka za vizitke, kuverte, dopisne liste. Oblikovanje zajema enostransko ali obojestransko oblikovanje. Sprememba podatkov na vizitkah za različne osebe je brezplačna. Cena ne zajema oblikovanje logotipa. Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka.

Cena: 28,00 eur + ddv

Prospekt ali Letak

V ceno je vključena priprava osnutka za letak ali prospekt ene izbrane velikosti. Oblikovanje zajema enostransko ali obojestransko oblikovanje. Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka. Cena ne zajema zahtevnejšo pripravo (obreze) ali nakup slik.

Cena: 25,00 eur + ddv

Plakat

V ceno je vključena priprava osnutka za plakat ene izbrane velikosti. Oblikovanje zajema enostransko oblikovanje. Cena zajema kar do 3 korekcije osnutka. Cena ne zajema zahtevnejšo pripravo (obreze) ali nakup slik.

Cena: 25,00 eur + ddv

Logotip

V primeru, da vaše podjetje še nima logotipa vam ga lahko oblikujemo mi. Cena vključuje oblikovanje treh različic logotipa in nato še 3 nadaljnje korekcije izbrane različice logotipa. Polog tega bomo oblikovali še elemente celostne podobe vizitke, kuverte in dopisne liste. Pri vsakem elementu celostne podobe so v ceno vključene do 3 korekcije.

Cena: 70 eur + ddv.

DO OBLIKOVANJA IN TISKA ŽELENIH IZDELKOV V SAMO 4 KORAKIH

1. IZBIRA IZDELKA ZA OBLIKOVANJE

V naši ponudbi izberete izdelek za tisk in s tem določite velikost in tisk (enostranski ali obojestranski) in ostalo. Kar nam bo dalo prve informacije o vaših željah.

2. SPOROČITE NAM VAŠE ŽELJE

Po naročilu oblikovanja vas bomo kontaktirali in prisluhnili vašim željam. Vi nam boste posredovali material za oblikovanje (tekst, slike, logotipe, itd…). Mi vam bomo nato glede na material, in vašo celostno grafično podobo podali predloge o oblikovanju.

3. PRVI OSNUTEK IN KOREKCIJE OSNUTKA

V roku od treh do štirih delovnih dni vam bomo poslali prvi osnutek. Na katerega boste podali želene spremembe, ki jih bomo upoštevali pri popravku osnutka.

4.TISK IZDELKOV

Po vaši potrditvi oblikovanja bomo izbrane izdelke natisnili in vam jih dostavili. Oblikovanje izdelka bomo shranili, kar pomeni, da ni nobenih stroškov pri ponatisu izdelka in manjših korekcijah oblikovanja.

PRIMERI ALI IDEJE ZA OBLIKOVANJE